Vargánya gombapor
Leírás
Felhasználásuk: Gombaeszenciaként is nevezhetnénk, mert púder finomságúra van őrölve a gomba így nagyon intenzív hatást eredményez. Már minimális mennyiség hozzáadásával is el tudjuk érni a kívánt íz hatást. Rendkívül kiadós remek fűszer, mártások, levesek, pörköltalapok elengedhetetlen kiegészítője. (forrás: kezmuvesmagyarizek.hu)
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Száraz helyen.
100g Vargánya gombapor
fehérjetartalom
9.58 g
zsírtartalom
0.693 g
szénhidráttartalom
75.37 g
víztartalom
9.5 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
294 mg
Magnézium
132 mg
Nátrium
13 mg
Kalcium
11 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.965 g
Kolin
201.7 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
21.879 mg
Niacin - B3 vitamin
14.1 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
9.58 g
Zsír
telített zsírsav
0.225 g
egyszeresen telített zsírsav
0.317 g
többszörösen telített zsírsav
0.151 g
ásványi anyagok
Kalcium
11 mg
Vas
1.72 mg
Magnézium
132 mg
Foszfor
294 mg
Nátrium
13 mg
Cink
7.66 mg
Réz
5.165 mg
Mangán
1.176 mg
Szelén
46.1 µg
szénhidrát
rost
11.5 g
cukor
2.21 g
víz
9.5 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.3 mg
Riboflavin - B2 vitamin
1.27 mg
Niacin - B3 vitamin
14.1 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
21.879 mg
Folát
163 µg
Kolin
201.7 mg
D vitamin
154 µg
C vitamin
3.5 mg
B6 vitamin
0.965 g