Schär dzsemfix

Schär dzsemfix

Leírás

A dzsemfix egy gyümölcspektint tartalmazó készítmény, amelyet lekvárok, illetve gyümölcszselék sűrítésére, megszilárdításra használnak. A pektin csak több órás főzés után fő ki a gyümölcsből, a dzsemfix használatával a főzési idő lerövidíthető. Ennek eredményeként kevésbé kell szétfőzni a gyümölcs rostjait, így jobban megőrzik ízüket. Amennyiben gyümölcsdarabokat is tartalmazó dzsemet készítünk, a dzsemfix használata kifejezetten ajánlott. Az élelmiszeriparban elsősorban gyümölcszselékben és lekvárokban, E440 néven széles körben alkalmazzák. Amennyiben dzsemfixet használunk a lekvár főzése során, nincs szükség sem dunsztolásra, sem pedig tartósítószer hozzáadására.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Schär dzsemfix

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

64 g

víztartalom

0 g

gramm schär dzsemfix?

Top ásványi anyagok

Nátrium

900 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

900 mg

szénhidrát

rost

19 g

cukor

64 g

vitaminok

0 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...