Kristálygomba

Kristálygomba

Leírás

A kristálygomba vagy japán ~, vagy vizikefir több baktérium vagy élesztőgomba törzs együttese, szimbiózisának képződménye. Ha e törzsek között vannak probiotikus hatással rendelkezők, akkor emésztőrendszerünkre kedvező élettani hatással lehet fogyasztásuk. forrás: Ködpiszkáló fotó: Simon A. Eugster (By Simon A. Eugster - Own work, CC BY-SA 3.0)

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

100g Kristálygomba

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm kristálygomba?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

1 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...