Konyakmeggy

Konyakmeggy

Leírás

A híres cukrász, Gerbeaud Emil "találta fel" a konyakmeggyet (vagy konyakos meggy), a kézzel mártott konyakmeggyet a századforduló körül, Gerbeaud termelési vezetője Gnosz Róbert vezette be, és Gerbaud-on keresztül ismerték meg a technológiáját a hazai cukrászok.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös, száraz helyen vagy hűtőszekrényben.

100g Konyakmeggy

fehérjetartalom

7.65 g

zsírtartalom

23027.071 g

szénhidráttartalom

59.4 g

víztartalom

1.5 g

gramm konyakmeggy?

Top ásványi anyagok

Foszfor

208 mg

Kalcium

189 mg

Nátrium

79 mg

Magnézium

63 mg

Top vitaminok

Kolin

46.1 mg

B6 vitamin

0.036 g

E vitamin

0.51 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.472 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

7.65 g

Zsír

telített zsírsav

18.509 g

egyszeresen telített zsírsav

7.186 g

többszörösen telített zsírsav

1.376 g

koleszterin

23 g

ásványi anyagok

Kalcium

189 mg

Vas

2.35 mg

Magnézium

63 mg

Foszfor

208 mg

Nátrium

79 mg

Cink

2.3 mg

Réz

0.491 mg

Mangán

0.471 mg

Szelén

4.5 µg

szénhidrát

rost

3.4 g

cukor

51.5 g

víz

1.5 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.112 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.298 mg

Niacin - B3 vitamin

0.386 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.472 mg

Folát

12 µg

Kolin

46.1 mg

Retinol

59 µg

Lutein+zeaxantin

6 µg

E vitamin

0.51 mg

K vitamin

5.7 µg

B12 vitamin

0.75 µg

A vitamin

59 µg

B6 vitamin

0.036 g

0 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek