Kínai só

Kínai só

Leírás

A nátrium-glutamát, más néven az E621 jelzésű ízfokozó, amelyet elsősorban keményítőből, cukornádból, cukorrépából, melaszból nyernek ki. A kínai és a japán konyha nem egyértelműen pozitív megítélés alá tartozó nélkülözhetetlen kelléke.Ízfokozó tulajdonságából fakadóan élénkíti az ízeket, ezért használják a levespor és leveskocka gyártó cégek is nagy előszeretettel.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen.

100g Kínai só

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm kínai só?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

0 találat

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...