Kefirgomba

Kefirgomba

Leírás

Kefir készítését segítő mikroorganizmusok (baktériumok, gombák), eredetileg kecske- ill. juhtej alvadékából nyerik, hazánkban jellemzően tehéntejből. fotó: flickr/Andrea Spurlo

Mikor vegyem

Száraz, sötét helyen, üveg vagy műanyag edényben.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Kefirgomba

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm kefirgomba?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

1 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...