Kanadai bacon

Kanadai bacon

Leírás

A kanadai bacon neve kissé megtévesztő, mivel inkább hasonlít a sonkához, mint a baconhöz, ami füstölt, sózott sovány szalonna. A kanadai bacon többnyire sertéskarajból készül, amit nagyobb átmérőjű bélbe töltenek, majd füstölnek. Rúdként vagy szeletelve kapható, általában szendvicsekhez, pizzafeltétként használjuk.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Kanadai bacon

fehérjetartalom

20.31 g

zsírtartalom

48002.457 g

szénhidráttartalom

1.34 g

víztartalom

72.34 g

gramm kanadai bacon?

Top ásványi anyagok

Nátrium

751 mg

Foszfor

240 mg

Magnézium

20 mg

Kalcium

6 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.241 g

Kolin

76.1 mg

Niacin - B3 vitamin

7.227 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.61 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

20.31 g

Zsír

telített zsírsav

0.9 g

egyszeresen telített zsírsav

1.09 g

többszörösen telített zsírsav

0.467 g

koleszterin

48 g

ásványi anyagok

Kalcium

6 mg

Vas

0.44 mg

Magnézium

20 mg

Foszfor

240 mg

Nátrium

751 mg

Cink

1.23 mg

Réz

0.053 mg

Mangán

0.015 mg

Szelén

37.1 µg

szénhidrát

cukor

0.9 g

víz

72.34 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.511 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.141 mg

Niacin - B3 vitamin

7.227 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.61 mg

Folát

4 µg

Kolin

76.1 mg

E vitamin

0.22 mg

D vitamin

6 µg

B12 vitamin

0.37 µg

B6 vitamin

0.241 g

7 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Betilthatja a magyar kormány ezt az élelmiszert

Az Agrárminisztérium még 2024 nyarán bocsájtotta társadalmi vitára a terveit a műhús előállításának és forgalomba hozatalának tilalmáról. Úgy néz ki, az ezzel kapcsolatos aggályok megállják a helyüket, és betiltás lesz a vége a történetnek hazánkban.

Top Receptek

Gyors cacio e pepe

Imádjuk ezt a cacio e pepe receptet, mert mindössze 4 összetevőt igényel! Nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így tökéletes hétköznapra, ebédre vagy munka után vacsorára. Ez ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!