Fánk

Fánk

Leírás

Hagyományos hazai édes fogás, kelt tésztából, bő zsírban, szalagosra sütve. fotó: Dacota receptek: Fánk receptek a NoSalty-n

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Nem tárolható. Vásárlást követően pár órán belül napon belül elfogyasztandó.

100g Fánk

fehérjetartalom

5.31 g

zsírtartalom

10023.564 g

szénhidráttartalom

47.06 g

víztartalom

20.82 g

gramm fánk?

Top ásványi anyagok

Nátrium

477 mg

Foszfor

260 mg

Kalcium

40 mg

Magnézium

17 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.05 g

Kolin

37.3 mg

Niacin - B3 vitamin

2.91 mg

E vitamin

1.99 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

5.31 g

Zsír

telített zsírsav

11.105 g

egyszeresen telített zsírsav

8.544 g

többszörösen telített zsírsav

3.915 g

koleszterin

10 g

ásványi anyagok

Kalcium

40 mg

Vas

2.53 mg

Magnézium

17 mg

Foszfor

260 mg

Nátrium

477 mg

Cink

0.5 mg

Réz

0.09 mg

Mangán

0.333 mg

Szelén

10.1 µg

szénhidrát

rost

1.7 g

cukor

18.15 g

víz

20.82 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.39 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.301 mg

Niacin - B3 vitamin

2.91 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.377 mg

Folát

92 µg

Folsav

76 µg

Kolin

37.3 mg

Retinol

3 µg

Béta-karotin

1 µg

Lutein+zeaxantin

19 µg

E vitamin

1.99 mg

K vitamin

9.8 µg

B12 vitamin

0.06 µg

A vitamin

4 µg

B6 vitamin

0.05 g

1 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...