ZSÍRZSÚR: Egy újabb epikus ételt rántottunk ki, ami nem más, mint a retró macisajt!

Itt a ZSÍRZSÚRBAN elég sok mindent kirántottunk már, kovászos uborkát és túrórudit is. Most pedig az éttermek vega sztárját, a rántott (maci)sajtot emeltük piedesztálra!

Szóval tényleg bepaníroztunk már egy-két furcsaságot ebben a rovatban, de a sajttémát még nem vettük elő. Eddig. Pedig ha vega ismerőssel megyünk egy átlag étterembe, egészen biztosan előkerül a rántott sajt, mint opció, hiszen az étlapok húsmentes szekciójában alap darab.

Recepért klikk ide

Nade hogy a ZSÍRZSÚR hagyományaihoz híven ne legyen átlagos és uncsi a dolog, nem sima mezei rántott sajtot készítettünk, hanem a jó öreg, retró, háromszög alakú macisajtot paníroztuk aranybundába.

Bár voltak fenntartásaim az első kísérlet előtt, a végeredmény mégis zseniális lett.

Fontos viszont tudnotok, hogy a titok a dupla panírban és az előre lefagyasztott sajtban rejlik!

Nézzétek meg a videót, tűzzétek napirendre receptet, és olvadjatok, mint a háromszögsajt...

Ezt a ZSÍRZSÚR agymenést láttad már?

ZSÍRZSÚR: itt a tészta nélküli BACONPIZZA, a húsimádók legjobb barátja - megsütöttük!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...