ZSÍRZSÚR: Koreai ihletésű nachos kimchivel és szójaszószos baconnel? Létezik, IGEN!

Lassan vége a böjtnek, és alig várod, hogy a húst is hússal ehesd? Akkor imádni fogod a következő alkotást!

Hányszor hallottam már a böjtöm végén, hogy „de csak mértékletesen, nehogy rosszul legyél ennyi nélkülözés után!”Persze, hogy nem fogadtam meg… sőt, idén a legdurvábbal fojtottam le a böjt traumáját: először egy pacalpörkölttel, aztán egy kevés kabátos husikával. Az örömre, hogy végre lehet húst enni és szeszelni is, cimbivel leküldtünk egy Tátratea-sorozatot is a végére, aminek súlyos másnap lett a vége…Pestiesen szólva nem kicsit voltam utána rosszul, hanem nagyon.

Receptért klikk ide!

Tehát a fentiek függvényében, ha rám hallgatsz, nem ezzel a szériával töröd meg a böjtöt, csak ha kőkemény a gyomrod, és csakazértis bevállalod. Ajánlom helyette ezt a brutál nachost – bár ez sem egy könnyű darab:

Van benne minden: tortilla, B.A.C.O.N. na meg kimchi, mert hát kell a zöldség is! Ilyenről eddig csak álmodni mertél.

Aztán küldheted rá a dobozos kifliket (=sört), hogy biztosan kellemetlen legyen a másnapod, mert annyira telhetetlen voltál. Szóval a Torkosság bűne kilőve, éljen a hús, ennyi voltam, sziasztok!

És ezt a ZSÍRZSÚR epizódot láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Tengernyi olvadt sajtban úszó bajor nokedlit dobtunk össze a böjti időszakra

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...