Ha hülyeségről és mókáról van szó, nekem sem kell a szomszédban kopogtatnom. Viszont az ételekkel nem viccelünk, így a következő kreálmányommal sem - vegyétek hát komolyan!
Régen, ha pizzát rendeltem, rendszerint a húsimádóra böktem a kis tömpe ujjamat, ami ma sincs másképp: a szalonna és a kolbász nálam mindig alap feltét a tésztakorongon.
Aztán egyszer régen, még fiatalon, megcsináltam a bacon-tacot, amit megtöltöttem sajtos makarónival. Garantált kajakóma, csodálom, hogy álló lábon kibírtam azt a dömpernyi kalóriát. Szóval most gondoltam egyet, és eldöntöttem, hogy reprodukálom, egy változtatással: pizza formájában valósítom meg.
De sajnos országunk hiába híres remek disznóiról, ha a boltban kapható úgynevezett szeletelt bacon mégis olyan satnya, vékony és vizes, hogy nincs arra szó. Hol vannak azok a szép deli baconszeletecskék a tengeren túli videókból, amik kiégetik a szememet?
Na sicc, hagyjuk a kocsmapolitikát. Inkább maradjunk annál, hogy...
... csináltam egy bacon alapú “pizzatésztát”, amit megküldtem pizzaszósszal, és felturbóztam sonkával, kolbásszal és sajttal!
Mondhatnád, hogy de hülye vagyok, de sajnos ez a pizza nagyot ütött! Kedves kis kollégáim úgy elpusztították el ezt a furacsodát, hogy én még olyat nem láttam.És ha még mindig nem győztelek volna meg, drága, érzékeny barátom, ez a pizza KETOGÉN, GLUTÉNMENTES, és ha sajtot se teszel rá, akkor még LAKTÓZMENTES is! Dicsak, buksi, megtaláltam a intoleranciások mentsvárát!
Ezt a ZSÍRZSÚR sztorit olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?
ZSÍRZSÚR: sós gofrit sütöttünk sajttal és szalonnával, és utána kidurrantunk