ZSÍRZSÚR: igazi vitamindús szendvics marhasonkával, káposztával és sajttal. Ez a Rubi!

Télvíz idején fontos a megfelelő vitaminpótlás, ezt a ZSÍRZSÚR epizódokban is igyekszünk szem előtt tartani, khm. Ennek szellemében szeretném most bemutatni nektek Rubit!

Pár hete Pécsett jártam, ahol bitang jó kis reggelizőbe futottam - innen jött az ötlet, hogy valami brutál jó szendót kellene készíteni a következő ZSÍRZSÚR-ban. Eredetileg egy Reuben szendvicset szerettem volna összedobni, de mivel elég nehéz az országban pastramit szerezni, Reuben helyett végül csak Rubi lett a dologból.

Receptért klikk ide

Ellenben így is került bele rengeteg sajt, savanyú káposzta, és hát pastrami helyett marhasonka. Nem kell szégyenkeznem, mert végeredményben ossian lett ez a szendó, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. Lessétek meg a videót, és készítsétek el ti is otthon!

Ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

ZSÍRZSÚR: fordított húsos pizzát csináltunk, ahol alulra kerül a sajt, arra a hús, felülre meg a paradicsom!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...