ZSÍRZSÚR: fordított húsos pizzát csináltunk, ahol alulra kerül a sajt, arra a hús, felülre meg a paradicsom!

Új év, új fogadalmak! Én például azt ígértem meg, hogy idén kevesebb bacont eszem majd, de ez az ötlet valószínűleg már a körvonalozódás pillanatában dugába dőlt.

Plusz amúgy is azt hallottam, hogy idén a veganizmus jegyében fog telni a gasztroév, amit amúgy örömmel hallok, de ugyanakkor akármennyire is szép gesztusnak tartom, sajnos továbbra se tudok vele maximálisan azonosulni.

Főleg úgy, hogy mindjárt itt a február, amikor rendes - évi egyszeri - vega hónapomat tartom, sőt, ilyenkor alkoholt sem iszom!Kemény rock’n’roll lesz, de évek óta végigcsinálom, és büszke vagyok rá, hogy legalább miattam kevesebb állat hal meg.

Recepért klikk ide

No de a február még messzebb van, szóval a hús maradt, viszont ezúttal nem baconnel nyitom az évet (tartva a fogadalmam), ezért az idei év első ZSÍRZSÚR-epizódjában egy pizzával rukkoltam elő. Viszont, hogy ne legyen olyan egyszerű és uncsi a sztori, ez egy fordított pizza, és tortaformában készül. Dicsak, mekkora baromság, mi?

A tésztára a sajtot teszed először, ezután jönnek a húsok, és az egészet leöntöd paradicsomszósszal!

Full hülyeségnek gondolod, aztán egyszer megcsinálod, és utána kívánni fogod a jövőben...Gyertek, csapjunk bele a lecsóba - és a zsírba - idén is, lessétek meg ezt a remek pizzás cuccot, BÚÉK!

És ezt a ZSÍRZSÚR cikket olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

ZSÍRZSÚR: Újévi malackodás és maradékmentés magas fokon

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...