A zserbó 5 arca

Magyar hagyomány, hogy zserbó nélkül nincs karácsony. Megpróbáltunk nektek 5 különlegesen finom receptet kiválogatni, hogy legyen miből szemezgetni!

Nyakunkon az advent. Ez az időszak sajnos nem mindig arról szól, amiről kellene, sokkal inkább a rohangászásró, ajándékkergetésről, menütervezésről. Ha van egy kis időnk, érdemes ilyenkor előkészülni, és főpróbát tartani egy-egy fogás esetében, amitől különösen aggódunk. Rutinos zserbósütők tudják, hogy készítsék, de aki nem annyira jártas a témában, annak különösen ajánlott előre kísérletezni. Mi most öt különböző változatot hoztunk Nektek!

  1. 1.

    Gerbeaud zserbója

  2. 2.

    Gerbeaud tortácska

  3. 3.

    Vékony lapos zserbó

  4. 4.

    Zserbó szilvalekvárral, mákkal töltve

  5. 5.

    Zsermák -mákos zserbó 3.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...