8 bitang jó zöldségfasírt, amit bárki el tud készíteni

Szerintünk hús nélkül is lehet finom fasírtot sütni, és hogy ezt bebizonyítsuk, most mutatunk több olyan fantasztikus zöldségfasírtot is, amelyekről első pillantásra el sem hinnéd, hogy húsmentesek.

Az alábbi kívül ropogós, belül szaftos zöldségfasírtok nemcsak szuper finomak, hanem bitang egyszerűen elkészíthetők. Most mutatunk neked többek között cukkiniből, brokkoliból és zöldborsóból készült zöldségfasírtot is. Jó étvágyat hozzájuk!

  1. 1.

    Cukkinifasírt alaprecept

  2. 2.

    Sajtos cukkinigolyók

  3. 3.

    Brokkolifasírt pirított magvakkal

  4. 4.

    Magyaros répafasírt

  5. 5.

    Zabpelyhes zöldborsófasírt

  6. 6.

    Lilakáposzta-fasírt pankomorzsában

  7. 7.

    Hajdinás kölesfasírt

  8. 8.

    Fehérbabos zöldségfasírt

Még több zöldségfasírt itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...