Ha ki kéne választani, a tizenkettő közül melyik a leggyászosabb hónap (mármint konyhai-gasztronómiai szempontból), szerintem a legtöbben a februárra tennék le a voksukat. Ezekben a hetekben ugyan irtóztatóan közel a tavasz, ezt azonban mégsem érezzük: ilyenkor már azok az alapanyagok is fogyóban vannak, amelyeket eddig a kamrákban, pincékben őrizgettünk, és hol vannak még a szezon első, zsenge zöldjei? Az sem csoda, ha ezen a ponton beleununk már a sok burgonyába, répába és egyéb gyökérzöldségbe, káposztába, hagymába – adjunk még egy utolsó löketnyi lendületet a télvégi főzésnek, söpörjük össze a motivációnk, inspirációnk maradék morzsáit egy kis kupacba, rázzuk fel kissé a főztünket az alábbi zöldségcserék segítségével!
Nézd meg galériánkban az izgalmat hozó zöldségcseréket!




Receptek a fent említett zöldségekkel:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Segítünk még több színt, izgalmat vinni a konyhádba:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!