Így használd a zöldbabot sokkal izgalmasabban idén nyáron

A zöldbabfőzelék és zöldbableves elengedhetetlen elemei a nyári főzésnek, persze megannyi más mód is adott, ha szeretnénk a hüvelyest izgalmasabban használni. Lássuk, melyek ezek!

Nyáron, amikor beérik az első adag zsenge zöldbab, megindul a végtelen főzelék- és levesfőzés: a hüvelyesből készített klasszikus ételek íze egyet jelent a nyárral, talán ezért is készítjük őket olyan gyakran. Persze, ha idén valami mást is kipróbálnánk, ha új ízekre és textúrákra is nyitottak vagyunk, akkor fogadjuk meg az alábbi tanácsokat. Engedjük, hadd legyen a zöldbab egy sokkal izgalmasabb alapanyag ezen a nyáron!

Nézd meg galériánkban a zöldbab izgalmasabb felhasználási módjait, kattints a képre!

Ezeket az izgalmas zöldbabos recepteket feltétlen próbáld ki nyáron:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Hasonló trükköket olvashatsz az alábbi cikkekben is:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...