12 szuperzöld és szuperfriss leves, amivel megeheted a tavaszt

Kedvenc tavaszi zöldségeink mind hűek a nevükhöz: harsogóan zöldek. A legjobban akkor járunk, ha leveseket készítünk belőlük. Egy tál tavasz, és garantáltan jobb kedvünk lesz.

  1. 1.

    Spenótkrémleves Kriszti konyhájából

  2. 2.

    Zöldborsókrémleves gombachips-szel

  3. 3.

    Bazsalikomos cukkinikrémleves Péterfy Boritól

  4. 4.

    Mascarponés petrezselyem-krémleves

  5. 5.

    Medvehagymás krumplikrémleves Gizi konyhájából

  6. 6.

    Brokkolikrémleves pirított csicseriborsóval

  7. 7.

    Medvehagyma-krémleves túrógolyóval

  8. 8.

    Háromhagymás leves

  9. 9.

    Egyszerű kaporleves

  10. 10.

    Bazsalikomos borsókrémleves

  11. 11.

    Spárgakrémleves

  12. 12.

    Reteklevél-krémleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek