Ezt a paprikás padlizsánkrémet marokkóban szinte bármilyen étteremben megkóstolhatjuk és csalódni sosem fogunk. Berber neve ⵣⴰⵄⵍⵓⴽ , arabul pedig زعلوك , és bár sokféle ...
A marokkói konyha legjava a tagine, amiből rengetegféle létezik, a legtöbbet azonban csirkével készítik. A leggyakoribb ízesítés a citromos-olajbogyós, azonban marokkói utazásom során ...
Ha villámgyors köretre vágytok, ami azonban ízes és könnyed is, akkor próbáljátok ki a kuszkuszt! Nem kell hozzá se főzni, se sütni, némi pirított maggal, aszalt gyümölccsel vagy ...
Lezajlott a Bocuse d’Or lyoni döntője. A világ különböző országaiból érkező csapatok két napon keresztül mérték össze tudásukat, fáradhatatlanul dolgoztak. Végre megvan a hivatalos versenyeredmény!
Manapság újabb és újabb szuperételek- és italok ütik fel a fejüket, amik a diétádnak, a hajadnak vagy éppen az immunrendszerednek tehetnek jót. Most egy olyan víz alapú italt mutatunk nektek, aminek rendszeres fogyasztását még a dietetikusok is ajánlják.
Mindenkinek megvan a maga jól bevált receptje, legyen szó csirke-, marha- vagy éppen pacalpörköltről, de mai Napi Tippünk olyat mutat, amitől tiéd lesz a legtökéletesebb pörköltszaft, bármilyet is készítesz. Lássuk, milyen új konyhatrükköt mutat nektek mai Napi Tippünk!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...