A tunkolást az ember azért találta fel, hogy a legfinomabb fogások legutolsó cseppje se menjen kárba. Míg egyes ételek esetében automatikusan nyúlunk a karéjért (pörkölt, gulyás, stb.), addig másoknál gyakran hagyjuk kárba veszni a maradékot. Tunkoljunk hát bátran mindent, az alábbi levesektől kezdve a salátákon át egészen a gyümölcsszaftos édességekig! Ne hagyjunk hátra egy szemernyi ízt sem, csússzon vígan a kenyér a levesek maradékán!
-
1.
Tarhonyaleves kolbásszal
-
2.
Tradicionális gulyásleves
-
3.
Pikáns palócleves
-
4.
Babgulyás
-
5.
Szegedi halászlé filézett halakból
-
6.
Becsinált leves, (majdnem) ahogy nagymamám készíti
-
7.
Magyaros burgonyagombóc-leves
-
8.
Paprikás burgonyaleves
-
9.
Kolbászos lebbencsleves
-
10.
Kaszás leves gazdagon
-
11.
Favágó leves gazdagon
Még több leves itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!