A híres amerikai színész fedi fel a világ legjobb éttermeinek nevét

Jubileumi díjátadóra készül a World's 50 Best Restaurants nevű díjátadó, a neves rendezvény műsorvezetője pedig nem más lesz, mint az egyik legismertebb és legkedveltebb olasz-amerikai színész, maga Stanley Tucci.

Idén 20. alkalommal rendezik meg a világ legjobb éttermeit díjazó World's 50 Best Restaurants eseményt Londonban, az Old Billingsgate Marketen – derül ki a Dining Guide cikkéből. A díjátadó gálát eredetileg Moszkvában tartották volna, ahogy azonban arról korábban is írtunk, az ukrajnai háború miatt a szervezők végül áthelyezték az eseményt az angliai fővárosba.

Jobb műsorvezetője nem is lehetne a híres díjátadónak

A 2022-es év legjobb éttermeit bejelentő ünnepség házigazdája ezúttal nem más lesz, mint az Amerikában született, olasz felmenőkkel rendelkező Stanley Tucci, aki az elmúlt években nem csak filmes szerepeiben csillogtatta meg tudását, de azt is bebizonyította, milyen odaadással és lelkesedéssel vesz részt gasztronómiai projektekben is. A CNN jóvoltából saját gasztronómiai utazós műsorban is láthattuk már, ezen felül pedig saját szakácskönyvet is megjelentetett már My Life Through Food - címmel.

Stanley Tucci bár Amerikában született, szülei az olaszországi Calabria-ból származnak, így Tucci maga is rengeteg szállal kötődik az olasz kultúrához és gasztronómiához.

A World's 50 Best Restaurants díjátadóját július 18-án rendezik meg, az eredményhirdetés online is követhető lesz majd.

Címlap: Instagram/ Stanley Tucci


Ezek a cikkek is érdekelhetnek :

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...