A híres amerikai színész fedi fel a világ legjobb éttermeinek nevét

Jubileumi díjátadóra készül a World's 50 Best Restaurants nevű díjátadó, a neves rendezvény műsorvezetője pedig nem más lesz, mint az egyik legismertebb és legkedveltebb olasz-amerikai színész, maga Stanley Tucci.

Idén 20. alkalommal rendezik meg a világ legjobb éttermeit díjazó World's 50 Best Restaurants eseményt Londonban, az Old Billingsgate Marketen – derül ki a Dining Guide cikkéből. A díjátadó gálát eredetileg Moszkvában tartották volna, ahogy azonban arról korábban is írtunk, az ukrajnai háború miatt a szervezők végül áthelyezték az eseményt az angliai fővárosba.

Jobb műsorvezetője nem is lehetne a híres díjátadónak

A 2022-es év legjobb éttermeit bejelentő ünnepség házigazdája ezúttal nem más lesz, mint az Amerikában született, olasz felmenőkkel rendelkező Stanley Tucci, aki az elmúlt években nem csak filmes szerepeiben csillogtatta meg tudását, de azt is bebizonyította, milyen odaadással és lelkesedéssel vesz részt gasztronómiai projektekben is. A CNN jóvoltából saját gasztronómiai utazós műsorban is láthattuk már, ezen felül pedig saját szakácskönyvet is megjelentetett már My Life Through Food - címmel.

Stanley Tucci bár Amerikában született, szülei az olaszországi Calabria-ból származnak, így Tucci maga is rengeteg szállal kötődik az olasz kultúrához és gasztronómiához.

A World's 50 Best Restaurants díjátadóját július 18-án rendezik meg, az eredményhirdetés online is követhető lesz majd.

Címlap: Instagram/ Stanley Tucci


Ezek a cikkek is érdekelhetnek :

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...