Megnyílt Wang mester új helye a budapesti Kínai Negyedben

Kőbányán, a budapesti Chinatown-ban nyitott meg május 1-jén Wang mester új egysége – a Kínai Negyed éttermei ezáltal egy igazi, autentikus kedvenccel bővültek.

Wang mester nevét elég nehéz megkerülni, ha valaki nyitott a hazai gasztronómiai újdonságokra, főleg, ha az autentikus, és nem a magyar ízlésre igazított ázsiai vonalról van szó. Wang Qiang ugyanis már 1997 környékén megnyitotta első éttermét Budapesten, szóval ő tényleg tudja, mi kell a budapestieknek, ha kínai vendéglátásról van szó. Azóta számos további egységgel bővült, nemrég például új Biang Bistro nyílt az Astoria közelében, amiről mi is írtunk, itt.

Wang mester új egysége a Chinatownban / forrás

2024. május elsejétől pedig már a kőbányai Chinatown, azaz a X. kerületi Kínai Negyed területén is megtalálhatjuk Wang mestert és az ő csodálatos konyháját!

Keressük őket a Chinatown piacán minden nap 17 órától 23 óráig, és próbáljuk ki Wang Mester csapatának fogásait a többi autentikus hely kínálata mellett. Találkozzunk Kőbányán (is)!

Címlapfotó: Forgács Zsuzsanna


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...