7 hagyományos japán édesség, amely egyszerre finom és gyönyörű

Japán különlegesebbnél különlegesebb wagashik, azaz tradicionális japán édességek széles skálájának ad otthont, amelyeket nézni éppoly élvezetes, mint elfogyasztani. Tarts velünk, és csodáld meg a kelet-ázsiai szigetország finoman kidolgozott formájú édességeit, miközben egy csésze zöld teát töltesz magadnak.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a hagyományos, növényi alapanyagokból készített japán édességek, az úgynevezett wagashik mind az ízlelőbimbókat, mind a szemeket elkápráztatják. A japán édességek általában szezonálisak, kiemelve az egyes évszakok legfontosabb alapanyagait. A tradicionális, kétezer éves múlttal rendelkező japán desszerteknek számos fajtája létezik, ezért, ha nehezen tudod eldönteni, hogy melyiket érdemes kipróbálni, akkor lesd meg az alábbi listánkat, amely a növényi fehérjékben és rostokban gazdag japán édességekről készült:


Még több érdekes cikk, ami segít majd a főzésben:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...