VS: Budai plázakajálda-körkép a Spíler Buda és a MOM Leroy szereplésével

Új év, új VS-epizód, melyben kivételesen belementünk a plázás éttermek világába, de abból legalább a minőségi szelekcióba. Meglestük Budán a Spíler Budát és a Leroyt-t!

Ha az emberfialánya beszabadul egy plázába shoppingolni, akkor egészen biztos meg is éhezik, és ilyenkor nyilván kényeztetné magát egy karnyújtásra levő (azaz plázán belüli) vendéglátó egységben. Mi most Budára mentünk, méghozzá a MOM Park-ba, ahol két menő helyen is jártunk, mutatjuk őket!

Spíler Buda

1. SPÍLER BUDA

Az egyik hely a vadiúj Spíler Buda volt, amit a Gozsduból már ismerhet a közönség, viszont most megnyitotta budai verzióját - nyugalom, ez is hozza a pesti feelinget, valódi rock’n’roll-t varázsol a punnyadt budai vidékbe.Nagyon spéci húsokba lehet itt belefutni, az enteriőr pedig oda meg vissza pofoz, annyira vagány!

MOM Leroy

2. LEROY

A másik egység, amit megnéztünk, a Leroyvolt, amiről bevalljuk, nem csak pozitív jelzők jutottak eszünkbe elsőre...nos, mikor ide beléptünk, ezt az előítéletet el is felejtettük, mert a nevet leszámítva roppant kevés hasonlóságot mutatott a többi étteremhez képest. Minket nyilván az ételek érdekeltek legjobban, és azt kell, hogy mondjam: zseniális a hely! Házias ízek, minden fakszni nélkül. Hétvégi családi ebédhez vagy szülinapi (zsír)zsúrozásra is tökéletes választás.

A végső konklúziót nem lövöm le, inkább nézd meg a videót, de a lényeg, hogy ha a haverokkal ülnél be eszegetni-iszogatni, irány a Spíler, ha pedig komolyabbra vagytok hangolva, a Leroy a te helyed. Legalábbis szerintünk...a többi a videóból kiderül!

Ezt a VS epizódot láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

VS: kutyaharapás "sörével" a kandalló mellett - azaz a Brewdogban és a Kandallóban jártunk!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...