Vizeletet küldött a gyűlölködő kommentelőnek egy italgyártó cég - megérdemelte vagy nem?

Megdöbbentő, és sokak szerint igen gusztustalan válaszüzenetet küldött egy kókuszitalgyártó cég egy őket becsmérlő kommentre.

A Vita Coco nevezetű kókuszitalgyártó cég merész húzásra adta fejét: egy igencsak becsmérlő Twitter-kommentre egészen pimasz és sokak számára gyomorforgató válaszüzenetet posztolt a vezetőség, amire még maga a kritizáló sem nagyon tudott mit mondani.

A cég egyébként elég rendszeresen kap a termékét (azaz kókuszvizüket) mindenféle emberi melléktermékhez hasonlító megjegyzéseket, és ez a fent említett eset során sem volt másképp. Tony Posnanski konkrétan így fogalmazott:

"Előbb innám meg a közösségimédia-felelősötök vizeletét, mint a kókuszvizeteket."

ÍME A POSZT - ÉS A VÁLASZ:

https://twitter.com/VitaCoco/status/1128746434549952521?ref_src=twsrc%5Etfw

Több se kellett, a cég azonnal reagált, és válaszüzenetként egy WC-ből mosolygó fiatal lányt képét posztolta, aki egy meglehetősen gyanús, sárga folyadékkal teli üveget tart a kezében.

"Mi a cím?" - felkiáltással. A kérdésre, hogy ez valóban vizelet-e, azt válaszolták, hogy igen, az, és ha Tony megadja a címét, elküldik neki.

A csípős visszavágás annyira erősre sikeredett, hogy a renitens kommentelő is csak annyit írt, hogy bár a kókuszvíz továbbra is rettenetes, ez azért baromi vicces, mások szerint pedig a socialmédia-felelőst kell azonnal előléptetni.

Ti mit gondoltok, ér egy italgyártó cégnek (vagy bármilyen cégnek) ilyen erőteljesen megosztó és sokak számára gusztustalan reakciót közzé tennie a Twitteren, vagy ez azért túlzás?

(Cikkünk írásakor a WC-s bejegyzésen több mint 31 ezer lájk található...)

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...