9 vagány virslis falatka, amit imádni fognak a vendégek

A jó virslinek mindig van helye a vendégváró asztalon! A következő sós falatkákban az a csodás, hogy egy egész sereget, legyen az gyerek vagy felnőtt, jóllakathatunk velük, ráadásul gyorsan elkészülnek, a főszerepben pedig a roppanós és finom virslik állnak!

  1. 1.

    Virslis partifalat

    A sztár! Csak így fogják emlegetni a barátok, családtagok ezt az akár ünnepekre is beillő, mutatós virslistálat. Rohangálós sós falatok, menő tálalás, mártogatós, mi kell még?

  2. 2.

    Sajtos-csilis leveles hot dog

    Házibulik elengedhetetlen tartozéka ez a bolti leveles tésztával pikkpakk elkészülő előétel, ráadásul a sajttal új szintre emelheted a virslis batyudat.

  3. 3.

    Virslis pizzagolyó sajtos mártogatóssal

    Variációk egy témára, már ami a mártogatást illeti! Ezúttal csinos és dunci pizzagolyókat formázunk a tésztából, melybe elrejtük meglepetésként a virslijeinket.

  4. 4.

    Virslis partifalatkák

    Az igazi retró életérzést hozza ez a szezámmaggal is megszórható, könnyed, bekapni való kis falat. Puha állaga miatt a gyerekek nagy kedvence is!

  5. 5.

    Virslis copfok

    Láttál már ennyire cuki péksüteményt? Nem is kell túlmagyarázni, ráadásul a lurkókkal együtt még az előkészítés és közös sütés folyamatát is kipipálhatjuk.

  6. 6.

    Kolbászos falatkák Jamie Oliver módra

    Utolsó perces bulifalat a gyors receptek királyának útmutatója nyomán! Azért különösen imádjuk, hogy épp annyi a tészta benne, mint amennyi a virsli, így nem kell kompromisszumot kössünk!

  7. 7.

    Sajtos virsli becsomagolva

    Örökérvényű klasszikus, melyet nemcsak társasjáték-partikhoz, de tízóraira, uzsonnára is ajánlunk, de akár egy szimpla hétköznapon is nyerő. Mustárral, majonézzel is feldobhatjuk, de egy jó minőségű virslivel önmagában is elviszi a bulit.

  8. 8.

    Corn dog Ana konyhájából

    A filmekben mindig olyan jóízűen falatozzák ezt a pálcikás, sós finomságot, mi sem egyszerűbb, készítsük el mi is! A szilveszteri buliban akár közös program is lehet az alkotás. A pálcikákkal vigyázzunk, még alkoholfogyasztás előtt kerüljenek a kezeink közé!

  9. 9.

    Bagolyszem Flóra konyhájából

    Mi lenne, ha csavarnánk egyet a leveles tésztás őrületen, és ilyen kedves, bagolyszerű kis alakzatokba rendeznénk a virslis tésztánkat? Jópofa, vicces, feldobja a vendégváró asztalt.

Még több virslis finomság itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...