11 villámsütemény, ami pont jólesik majd ebéd után

Míg rotyog a leves vagy a pörkölt, ne tétlenkedjünk, hanem dobjunk össze egy tepsi süteményt, ami pont addig elkészül majd, mire az ebéd is összeáll az asztalon. Milyen jó lesz majd nassolni kicsit, nem?

Úgy szeretünk titeket, villámgyors sütemények! Mindig kihúztok minket a csávából, a szorult, édességtelen szituációkból, amikor egy leves és főétel után még úgy kívánnánk valamit. Például egy jó puha piskótát vagy omlós linzert, bármit. Az alábbi lista egy óda a villámgyors süteményekhez.

  1. 1.

    Epres blondie

  2. 2.

    Kókuszos pate sucrée (keksz)

  3. 3.

    Cruffin, a croissant és a muffin szerelemgyermeke

  4. 4.

    Reform ribizlis-meggyes piskóta

  5. 5.

    Zöldteás rizskekszek

  6. 6.

    Almás pite Reni konyhájából

  7. 7.

    Kakaós-csokis brownie

  8. 8.

    Mogyorókrémmel töltött kekszfészek

  9. 9.

    Csupa csokis omlós muffin

  10. 10.

    Pina Colada szuflé

  11. 11.

    30 perces epres lepény

Még több villámgyors süteményt találsz itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...