Fontos bejelentést tett a Világevő a Nudli nevű étteremmel kapcsolatban

Jókuti András és Gerendai Károly 2020 végén, a pandémia kellős közepén nyitották meg a Nudlit, melynek még a bezárások ellenére is hamar hatalmas sikere lett a főváros szívében. A Világevőként is ismert Jókuti András most fontos bejelentést tett, másfél év után búcsúzik az étteremtől.

A koronavírus-járány kellős közepén kevesen mertek volna új vendéglátóhelyet nyitni a magyar gasztonómiai piacon (és külföldön is), Gerendai Károly és Jókuti András, a Világevő blog szerzője valamint gasztronómiai szakember azonban mert nagyot álmodni, így 2020 decemberében pedig megnyitották Budapest belvárosában a Nudlit, mely a magyar konyha legjobb tésztaételeit hivatott a lehető legminőségibb módon kínálni a hazai és a külföldi közönségnek is. Alig egy éve a Nosalty is elment az Október 6. utcában található étterembe, ahol Jókuti András mesélt az étterem megnyitásának kockázatairól.

A Nudli még a vészesebb időkben is sikeresnek könyvelhette el történetét, hiszen még a lezárások idején is özönlöttek az étterembe a vendégek és a megrendelések. A Tésztakantin ötlete Jókuti András fejéből pattant ki, aki társtulajdonosként az elmúlt másfél évben dolgozott azon, hogy a hazai tésztaételek a legjobb alapanyagokkal készülve, kiemelt odafigyeléssel lehessenek szervírozva a vendégeknek.

A Világevő nemrég komoly döntésre szánta el magát: másfél év után úgy döntött, elbúcsúzik a Nudli Tésztakantintól, döntését egy Facebook-posztban osztotta meg követőivel:

Szolgálati közlemény: Nudli nélkül folytatom. Nagyon köszönöm mindenkinek a rengeteg támogatást, biztatást, a sok-sok lelkes visszajelzést, a Costes Groupnak is a bizalmat! Rengeteget tanultam, arról is, amit eddig is sejtettem: hogy mennyire nehéz a vendéglátás gyakorlati oldala, így még inkább respektálni fogom a benne dolgozókat, és elvégzett munkájukat. Óriási kaland volt, nagyon büszke vagyok rá, hogy elindult az ötletem alapján valami egészen új és értékes, kicsit talán többet és szebbet (na és büszkébben!) tudunk mutatni az idelátogatóknak és a hazai közönségnek is.A Nudli megy tovább - most már nélkülem.

A Nudli Tésztakantin tehát nem búcsúzik el a közönségtől, működését a továbbiakban azonban Jókuti András nélkül folytatja.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...