Fontos bejelentést tett a Világevő a Nudli nevű étteremmel kapcsolatban

Jókuti András és Gerendai Károly 2020 végén, a pandémia kellős közepén nyitották meg a Nudlit, melynek még a bezárások ellenére is hamar hatalmas sikere lett a főváros szívében. A Világevőként is ismert Jókuti András most fontos bejelentést tett, másfél év után búcsúzik az étteremtől.

A koronavírus-járány kellős közepén kevesen mertek volna új vendéglátóhelyet nyitni a magyar gasztonómiai piacon (és külföldön is), Gerendai Károly és Jókuti András, a Világevő blog szerzője valamint gasztronómiai szakember azonban mert nagyot álmodni, így 2020 decemberében pedig megnyitották Budapest belvárosában a Nudlit, mely a magyar konyha legjobb tésztaételeit hivatott a lehető legminőségibb módon kínálni a hazai és a külföldi közönségnek is. Alig egy éve a Nosalty is elment az Október 6. utcában található étterembe, ahol Jókuti András mesélt az étterem megnyitásának kockázatairól.

A Nudli még a vészesebb időkben is sikeresnek könyvelhette el történetét, hiszen még a lezárások idején is özönlöttek az étterembe a vendégek és a megrendelések. A Tésztakantin ötlete Jókuti András fejéből pattant ki, aki társtulajdonosként az elmúlt másfél évben dolgozott azon, hogy a hazai tésztaételek a legjobb alapanyagokkal készülve, kiemelt odafigyeléssel lehessenek szervírozva a vendégeknek.

A Világevő nemrég komoly döntésre szánta el magát: másfél év után úgy döntött, elbúcsúzik a Nudli Tésztakantintól, döntését egy Facebook-posztban osztotta meg követőivel:

Szolgálati közlemény: Nudli nélkül folytatom. Nagyon köszönöm mindenkinek a rengeteg támogatást, biztatást, a sok-sok lelkes visszajelzést, a Costes Groupnak is a bizalmat! Rengeteget tanultam, arról is, amit eddig is sejtettem: hogy mennyire nehéz a vendéglátás gyakorlati oldala, így még inkább respektálni fogom a benne dolgozókat, és elvégzett munkájukat. Óriási kaland volt, nagyon büszke vagyok rá, hogy elindult az ötletem alapján valami egészen új és értékes, kicsit talán többet és szebbet (na és büszkébben!) tudunk mutatni az idelátogatóknak és a hazai közönségnek is.A Nudli megy tovább - most már nélkülem.

A Nudli Tésztakantin tehát nem búcsúzik el a közönségtől, működését a továbbiakban azonban Jókuti András nélkül folytatja.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...