,,A világ összes csokiját szeretném" - Megkérdeztük, a gyerekek mit szeretnének kapni a Mikulástól

A gyerekek szeretik az édességeket, és mi Mikuláskor jól el is halmozzuk őket minden földi jóval. De melyek az ő kedvenc finomságaik?

Emlékezz vissza, kisgyerekként mennyire vártad az ablakpárkányra kirakott cipődbe érkező finomságokat. Ha szerencsés voltál, és főleg ha egész évben nagyon jó gyerek voltál, akkor csokik, cukrok és más nyalánkságok vártak rád december hatodikán, reggel. Persze, néha virgács is kukucskált kifelé a bakancsból, de az a legjobbakkal is megesik.

Kedvenc ovisainkat kérdeztük arról, mit szeretnének találni december hatodikának reggelén a csizmájukban. Faggattuk őket arról is, melyik a kedvenc csokijuk, és hogy melyik az az édesség, amit nem szeretnek. Ráadásképpen a gyerkőcök énekeltek nekünk hamisítatlan ünnepi dalokat:

Persze, ha kisgyereked van, vigyázz, hogy ne tömje be az összes mikuláscsokit egy szempillantás alatt. Adj neki nyugodtan a finomságból, hiszen azt "neki hozta a Mikulás". De ne csak a gyerekeké legyen ez a nap! Jutalmazd meg magad is egy kis kocka vagy egy jó nagy tábla csokival! Éljenek az ünnepek.

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

"Mindent kóstolj meg, mielőtt azt mondod rá, hogy fúj!" - VIDEÓ

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...