Megfőztük a világ legjobb egyedényes tésztáját, marinált paradicsommal főztünk, és bemutattuk a málnát

Ismét egy izgalmas héten vagyunk túl: tejmentesen készítettük el a nyár legfinomabb főzelékeit, megmutattuk, hogyan készül a tökéletes madártej, és bebizonyítottuk, hogy a káposzta nyáron is nagyon finom.

  1. Ezekben a boltokban kimaxolhatjuk a bolygóbarát, csomagolásmentes bevásárlást
    1.

    Ezekben a boltokban kimaxolhatjuk a bolygóbarát, csomagolásmentes bevásárlást

    Ami a konyhai hulladéktermelést illeti, egyértelműen a különféle csomagolásokkal termeljük a legtöbb hulladékot. A csomagolásmentes boltok valódi alternatívát jelentenek, lássuk, merre keressük őket Budapesten és a főváros környéki településeken.

  2. Kiderült, mit kapnak enni az olimpikonok Tokióban – Egy japán anyuka ételei lesznek a favoritok
    2.

    Kiderült, mit kapnak enni az olimpikonok Tokióban – Egy japán anyuka ételei lesznek a favoritok

    Pénteken veszi kezdetét a XXXII. nyári olimpiai játékok, melyet ezúttal – a koronavírus-járvány miatt a tervezettnél egy évvel később – Japán fővárosában, Tokióban rendeznek meg. Vajon mit esznek majd az olimpiai faluban az életük egyik legnagyobb megmérettetésére készülő sportolók?

  3. MÁLNA, a kedvenc nyári bogyónk: ismerd meg elképesztő jótékony hatásait
    3.

    MÁLNA, a kedvenc nyári bogyónk: ismerd meg elképesztő jótékony hatásait

    Döbbenet, mennyire egészséges, amellett, hogy csodásan finom és imádnivaló. Bemutatjuk a málnát, főként egészségszempontból!

  4. Így főzd meg ezt a 3 tipikusan nyári főzeléket TEJMENTESEN
    4.

    Így főzd meg ezt a 3 tipikusan nyári főzeléket TEJMENTESEN

    Tejfehérjét egyáltalán nemfogyasztó alanyként sem kell lemondani a krémes főzelékekről, főleg nem nyáron, amikor minden friss alapanyag az orrunk előtt hever. Így főzök én tejtermék nélkül főzelékeket!

  5. Ez a világ legjobb (egyedényes!) tésztája, ami negyed óra alatt elkészül
    5.

    Ez a világ legjobb (egyedényes!) tésztája, ami negyed óra alatt elkészül

    Semmi hús, csak friss nyári paradicsom (a koktél helyett sima is mehet bele), pár levél bazsalikom, hagyma és fokhagyma, na meg spagetti. Egyedényes csoda, ami negyed óra alatt elkészül!

  6. Eláruljuk a tökéletes MADÁRTEJ titkát – Ezt még nyáron is megéri összedobni
    6.

    Eláruljuk a tökéletes MADÁRTEJ titkát – Ezt még nyáron is megéri összedobni

    Egy könnyed, krémes madártejet a nap bármelyik részében elkészíthetünk, ahhoz pedig, hogy tökély legyen a végeredmény, van néhány szuper egyszerű tippünk.

  7. Kajszibarack, az aranyló kedvenc: itt a szezon, mutatjuk, mit kezdj vele
    7.

    Kajszibarack, az aranyló kedvenc: itt a szezon, mutatjuk, mit kezdj vele

    Az egyik legfinomabb és legkényesebb gyümölcs, amelyből a magyarok kedvenc lekvárja készül, de süteményben, levesnek, fagylaltként, grillezve húsok és sajtok mellé, sőt salátában is megállja a helyét. A sárga- vagy kajszibarack ezer arca.

  8. Marinált paradicsom, a nyár sztárja: tésztához, tapashoz és mindenféle salátába
    8.

    Marinált paradicsom, a nyár sztárja: tésztához, tapashoz és mindenféle salátába

    Használd ki az idei paradicsomszezont, készíts minél több ételt friss paradicsommal. Hoztunk nektek egy alapreceptet, amit aztán egy csomó más ételhez elsüthettek, ezt figyeljétek!

  9. A KÁPOSZTA nyáron is finom: készüljön belőle coleslaw, paradicsomos főzelék, cvekedli
    9.

    A KÁPOSZTA nyáron is finom: készüljön belőle coleslaw, paradicsomos főzelék, cvekedli

    Bár a káposztás ételek főszezonja általában télen jön el, amikor a savanyítással tartósított káposztából készülnek a nehéz, komoly finomságot. Ám nyáron is lehet, sőt érdemes káposztát fogyasztani, nemcsak mert egészséges, hanem mert frissen is finom.

  10. Ez a trónfosztó finomság lesz a legújabb reggeli kedvenced: viszlát, vajas-avokádós pirítós!
    10.

    Ez a trónfosztó finomság lesz a legújabb reggeli kedvenced: viszlát, vajas-avokádós pirítós!

    A reggeli a nap legfontosabb étkezése, és talán a legtrendibb fogások is a nap korai szakaszában kerülnek elfogyasztásra. Az utóbbi években az avokádós pirítós toronymagasan vezette a népszerűségi listákat, de most új kihívója akadt: a ricottás pirítós.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...