10 sült hal (nem csak) a hagyományos karácsonyi menübe

A pontypatkón kívül is van élet, ha ünnepi halételekről van szó! Diós vagy kukoricapelyhes bunda, fish and chips vagy roston lazac változatos, csodás köretekkel! Válasszatok innen sülthal-receptet karácsonyra!(x)

  1. 1.

    Rántott ponty kukoricapelyhes bundában

    Ebben a receptben a klasszikus karácsonyi halfajta, a ponty kapott különleges, kukoricapelyhes bundát. Mellőle már csak az ecetes/majonézes krumplisaláta hiányzik!

  2. 2.

    Fish and chips Dacotától

    Hagyományos angol halétel ropogósan puha bundában, isteni mártogatóssal. Próbáljátok ki!

  3. 3.

    Rántott hekkfilé

    A nyári rántott hekkek hangulata egy karácsonyi tányéron...kettő az egyben, dupla öröm!

  4. 4.

    Szezámmagos rántott ponty

    Dobjuk fel a sima panírt némi szezámmaggal! Menjen hozzá olyan köret, amit a legjobban szeret a család: sült vagy tepsis krumpli, rizs, majonézes kukoricasaláta.

  5. 5.

    Korianderes sült keszeg cukkinisalátával

    Különleges fűszerezés, különleges köret, nem mindennapi halválasztás. Próbáld ki ezt a receptet, ha újítanál!

  6. 6.

    Thai halpogácsa

    Nem kell ragaszkodni a megszokott ízvilághoz. Ha nyitott vagy a nemzetközi konyhákra, ez lesz a te tuti befutó halrecepted!

  7. 7.

    Mandulás-rántott hal, burgonyapürével

    A halacska bundáját mandulával turbóztuk, hogy véletlenül se lehessen rásütni erre a fogásra, hogy unalmas!

  8. 8.

    Diós bundában sült hal paradicsomos zöldségkörettel

    Ünnepi diós bunda, 100%-os karácsonyi ízvilág. A citrom mellőle elmaradhatatlan!

  9. 9.

    Rántott tilápiafilé zöldségekkel

    Puha húsú tilápia zöldségekkel, a könnyed és gyomorbarát fogások jegyében.

  10. 10.

    Roston sült vadlazac filé padlizsánnal

    Előkelő vadlazac ezúttal padlizsánnal, de a zöldség ízlés szerint változtatható.

Válaszd a főzéshez, sütéshez a Vénusz 100% első préselésű finomított étolajakat! Tudj meg többet a Vénuszról ITT.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...