Végre igazi teltkarcsú modellek vonultak az egyik legnagyobb márka kifutóján

Itt volt az ideje, hogy egy világmárka is bevállalja ezt a húzást – Ezek a modellek végre tényleg teltkarcsúak!

Az utóbbi időben egyre több divatmárka lépi meg, hogy plus-size modelleket is felvonultat a kifutóin, akik egy-egy kampányban is részt vehetnek. Azonban a kiválasztott modellek még így is inkább mondhatóak normális testalkatúaknak, mint plus-size-nak – egész egyszerűen csak nem csontsoványak. Gondolunk itt többek közt a Victoria's Secret új kampányarcára, vagy éppenséggel a Chanel egyik kifutómodelljére.

Úgy tűnik, hogy a Versacevégre tanult a többi divatmárka hibájából, és valódi teltkarcsú nőket alkalmazott. Összesen 3 lány vonult végig Milánóban a kifutón, ahol a jövő évi tavaszi-nyári darabokat mutatták be – a kampány, ahogy az várható volt, nagy sikert aratott, és sokan üdvözölték, hogy végre a Versace is beállt a sorba, és utat engedett annak, ami normális.

Egyébként Donatella, a márka vezetője már korábban is próbált nyitni a teltebb nők felé, nemrégiben például az egyik népszerű énekesnőnek, Lizzonak tervezett egy csodálatos ruhakölteményt a Grammy-gálára.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...