Vége az uncsi esküvői tortáknak – Te mernél ilyeneket adni a vendégeidnek?

Ha szeretnél az esküvődön valamilyen különleges tortával előrukkolni, akkor mutatunk pár ötletet, amivel garantáltan megleped majd a násznépet.

A hagyományos, sima fehér marcipánnal bevont torták pár évvel ezelőtt szinte teljesen eltűntek és a helyükre izgalmas formák, színek, illetve pucér barátaik érkeztek meg. Most pedig úgy tűnik, hogy az ízek terén is történik egy kis változás. Egyre többen döntenek ugyanis valamilyen különleges esküvői torta mellett. Sőt, vannak olyan esetek, amikor nem is édes a hatalmas torony. Készült már pizzából, francia sajtból és hamburgerből is az est „desszertje”.

Persze azért még így is sokan választanak édes változatot egy kis csavarral. Ezekre példa a palacsintából vagy a fahéjas csigából készült darabok.

Az utolsó egy kicsit kakukktojás, hiszen a torta maga egészen átlagos, viszont azzal, hogy a páva farktollai cupcake-ből készültek, egészen egyedi és különleges darab az, amit láthatunk.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...