31 vegán étel januárra, amit próbálj ki Veganuár alkalmából

A január mindig az újrakezdés, a tiszta lap, a diéta, a fogyókúra, az edzés és a pozitív gondolatok időszaka...és a Veganuáré! Csakis vegán ételekkel készültünk az év első hónapjára, minden napra eggyel!

  1. 1.

    Vegán cukkinilepény

  2. 2.

    Vegán tikka masala

  3. 3.

    Sütőtökös amerikai palacsinta (vegán)

  4. 4.

    Vegán burgonyás minipogácsa

  5. 5.

    Vegán "tonhal"

  6. 6.

    Vegán kalács hummusszal és zöldségekkel

  7. 7.

    Egyszerű vegán tojáskrém

  8. 8.

    Félkemény vegán sajt

  9. 9.

    Vegán kelkáposztaleves

  10. 10.

    Vegán gofri

  11. 11.

    Vegán zöldségpesztós pasta

  12. 12.

    Vegán zöldborsófőzelék

  13. 13.

    Vegán mini kakaós csigák

  14. 14.

    Vegán csiperkegomba-krémleves pirított gombával

  15. 15.

    Vegán cukkinitócsni

  16. 16.

    Vegán édesburgonya-curry

  17. 17.

    Vegán krumplipüré

  18. 18.

    Vegán gombás petrezselymes tészta Peller Annától

  19. 19.

    Vegán vöröslencse dhal

  20. 20.

    Legegyszerűbb vegán sütőtökkrémleves

  21. 21.

    Vegán gombaszósz karfiolrizzsel

  22. 22.

    Vegán chilis bab

  23. 23.

    Mini vegán fánkgolyók málnaszósszal

  24. 24.

    Vegán bounty

  25. 25.

    Vegán "túrós" tészta padlizsánpörccel

  26. 26.

    Vegán banánkenyér

  27. 27.

    Színes-illatos citrussaláta édesköménylevéllel

  28. 28.

    Vegán sütőtökkel és dióval töltött koszorú

  29. 29.

    Gyors és isteni vegán brownie édesburgonyából

  30. 30.

    Vegán amcsi rendőrfánk

  31. 31.

    Kínai ropogós zellersaláta

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek