Varázslatos kenyereket készít egy pék - ilyen pékárukat még biztosan nem láttál!

Mi, magyarok imádjuk a kenyér minden formáját, de ezeket nem lenne szívünk megenni, annyira jópofák. Ilyen az, amikor egy pék művészi szintre emeli a mesterségét.

Izuyo, egy japán pék, aki nem állt meg a liszt, az víz és az élesztő egyszerű elegyénél. Továbbgondolta a dolgot, és olyan képeket varázsol a kenyerek belsejébe, amitől eláll a lélegzetünk.

Tény, a kenyerek külseje nem a legesztétikusabb, azonban kettévágva őket, elénk tárul a varázslat. Ha még több képet néznél, Izuyo Instagram oldalán megteheted!

Micimackós:

Kívül vs. belül:

Jázmin hercegnő az Aladdin című meséből:

Az örök kedvencek, a játékmackók:

Japán, így természetesen, Pokemon sem maradhat el:

Virágos:

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...