A valóság: Kulcsár Edina megmutatta, hogy néz ki a hasa két gyerek után

A magyar sztár büszkén és természetesen vállalta a hasán lévő terhescsíkjait.

Szerencsére egyre több sztáranyuka vállalja fel szülés utáni alakját, illetve a kisebb "hibákat" a testén. Az egyik legnagyobb élharcosa ennek a jelenségnekAshley Graham, akinek nemrég született meg kisfia. A népszerű plus-size modell rendszeresen posztol képet a szülés utáni striáiról, amivel rengeteg embernek ad erőt. Most pedig egy magyar sztár, Kulcsár Edina is felvállalta a terhességei után keletkezett csíkokat.

„Lehet, hogy sokak most azt mondják magukban, hogy ,,Jézus...minek kell ezt a csúnyaságot mutogatni?”, de én fontosnak tartom, hogy a közösségi oldalakon ne csak azt mutassuk meg magunkon, ami tökéletes, hanem azt is, ami nem az. Igazából az volt a fordulópont nálam, amikor odamentem a férjemhez @csut.i -hoz, boci szemekkel ránéztem, és azt mondtam neki, hogy ,,Nézd milyen csúnya lett a hasam!” majd felhúztam a pólóm. Minden gondolkodás nélkül óriási mosollyal rám nézett és azt mondta, hogy ,,DE MENŐ”! Hát, elhittem neki, és azóta én is ilyen szemmel nézem a hasamat a tükörben, de nem is igazán érdekel. Sokat köszönhetek ennek a ,,menő” hasnak. A 2 tündéri gyermekemet” – írta posztjában Edina.

Edina Instagramra posztolt egy képet a hasáról, ami kevesebb, mint 24 óra alatt 50 ezernél is több lájkot kapott. Kommentekből is több száz érkezett, ezek legtöbbje dicséri a sztár pocakját és köszönetet mond neki azért, hogy felvállalta a terhesség utáni bőrét és testét.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...