A valóság: Kulcsár Edina megmutatta, hogy néz ki a hasa két gyerek után

A magyar sztár büszkén és természetesen vállalta a hasán lévő terhescsíkjait.

Szerencsére egyre több sztáranyuka vállalja fel szülés utáni alakját, illetve a kisebb "hibákat" a testén. Az egyik legnagyobb élharcosa ennek a jelenségnekAshley Graham, akinek nemrég született meg kisfia. A népszerű plus-size modell rendszeresen posztol képet a szülés utáni striáiról, amivel rengeteg embernek ad erőt. Most pedig egy magyar sztár, Kulcsár Edina is felvállalta a terhességei után keletkezett csíkokat.

„Lehet, hogy sokak most azt mondják magukban, hogy ,,Jézus...minek kell ezt a csúnyaságot mutogatni?”, de én fontosnak tartom, hogy a közösségi oldalakon ne csak azt mutassuk meg magunkon, ami tökéletes, hanem azt is, ami nem az. Igazából az volt a fordulópont nálam, amikor odamentem a férjemhez @csut.i -hoz, boci szemekkel ránéztem, és azt mondtam neki, hogy ,,Nézd milyen csúnya lett a hasam!” majd felhúztam a pólóm. Minden gondolkodás nélkül óriási mosollyal rám nézett és azt mondta, hogy ,,DE MENŐ”! Hát, elhittem neki, és azóta én is ilyen szemmel nézem a hasamat a tükörben, de nem is igazán érdekel. Sokat köszönhetek ennek a ,,menő” hasnak. A 2 tündéri gyermekemet” – írta posztjában Edina.

Edina Instagramra posztolt egy képet a hasáról, ami kevesebb, mint 24 óra alatt 50 ezernél is több lájkot kapott. Kommentekből is több száz érkezett, ezek legtöbbje dicséri a sztár pocakját és köszönetet mond neki azért, hogy felvállalta a terhesség utáni bőrét és testét.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...