7 vajpuha sült karaj, amiből mindenki repetázni fog

Ha éppen nincs ötleted, hogy mit főzz a héten ebédre, illetve nem is szeretnéd túlgondolni a menüt, akkor készíts egy laktató, vajpuha sült karajt.

Ha sült karajt készítesz a családnak, akkor szinte biztos, hogy mindenki repetázni fog ebből a mennyei lakomából. Szerencsére egy rendkívül sokoldalú alapanyagról beszélünk, így rengeteg módon lehet belőle emlékezetes fogást rittyenteni. Most mutatunk több olyan bejáratott sült karaj receptet is, amelyben tuti nem csalódsz majd.

  1. 1.

    Egyben sült karaj

  2. 2.

    Serpenyőben sült karaj és a tökéletes burgonyapüré

  3. 3.

    Camembert-rel és dióval sütött karajszeletek

  4. 4.

    Narancsos-kakukkfüves sertéskaraj

  5. 5.

    Tökéletes Holstein szelet

  6. 6.

    Tejben főtt sertéskaraj zsályával (Maiale al Latte)

  7. 7.

    Gombás-tejszínes karaj

Még több sült karaj vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...