8 vajtól krémes, gőzölgő és házias egytálétel

Lehet csak zöldséges, vagy húsos és zöldséges, tojásos, rizses, tésztás, krumplis, egy biztos: mindegyikbe vajat csempésztünk, mert úgy a legfinomabb!

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!
  1. 1.

    Svéd rakott krumpli szardellával

  2. 2.

    Kuszkuszos frittata

  3. 3.

    Rakott karalábé Tündér konyhájából

  4. 4.

    Töltött burgonyagombóckák sajtszószban átsütve

  5. 5.

    Brassói a la Pohner Ádám

  6. 6.

    Húskabátban sült burgonya kapros szószban

  7. 7.

    Sáfrányos rizottó

  8. 8.

    Kelkáposztával és pörkölttel rakott penne

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek