4 tipp, hogy tovább éljen a vágott virág

Szeretitek, ha vágott virág díszíti a lakás különböző pontjait? Itt a tavasz, és rengeteg csodaszép színes-szagos virág kelleti magát vágott formában, ami vázába rakva dob fel minket. Egy a baj velük, márpedig az, hogy hamar összeesnek, és élénk színük megfakul. Íme, néhány tipp, amivel a te virágcsokrod marad a legtovább üde!

Tavasszal sorra jelennek meg a gyönyörű virágok, amik illatukkal és látványukkal teszik teljessé a napot. Ez mind elég is lenne, ha nem kellene arról gondoskodni, hogyan tudjuk még tovább életben tartani őket, anélkül, hogy színük megfakulna vagy lekókadnának. Összegyűjtöttünk nektek 4 olyan virágmentő tippet, amivel a vágottak is hosszú életre számíthatnak!

Forrásunk volt.


Ha még olvasgatnál a témában:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...