A zellerből, vöröshagymából, fehérrépából, sárgarépából és alapléből készült, mustárral és tejföllel megbolondított vadas gazdag és mély ízvilágot kínál. Csirkével, marhával, de még gombával is kiválóan párosítható, így biztosan elnyeri a családod tetszését ez a klasszikus. Nálad melyik vadas a befutó? És milyen körettel szoktad kombinálni?
-
1.
Ízletes vadasmarha
-
2.
Vadas mártás csirkemellből
-
3.
Tejmentes vadas
-
4.
Vadas hús a'la janettaylor
-
5.
Svíčková, a cseh vadas knédlivel
-
6.
Vadas sütőzacskóból
-
7.
Vadas marha zsemlegombóccal Kornél konyhájából
-
8.
Vadas 3.
-
9.
Vadas ahogy anyukámtól tanultam
-
10.
Szaftos vadasgomba puha knédlivel
Még több vadas itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!