Üvegdarab lehet ebben a termékben – azonnal visszahívta a Spar

Üvegdarab lehetséges előfordulása miatt a BONDUELLE elővigyázatosságból úgy döntött, hogy visszahívja az alábbi terméket.

A Spar saját oldalán tette közzé az alábbi felhívást, mely szerint üvegdarab lehetséges jelenléte miatt visszahívják a BONDUELLE üveges cékláját.

"Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy üvegdarab lehetséges előfordulása miatt a Bonduelle elővigyázatosságból úgy döntött, hogy visszahívja a következő termék egy gyártási tételét a konzerv kategóriában. A visszahívás a BONDUELLE egyéb gyártási tételeit és egyéb termékeit nem érinti.

Az üveg tetejének az oldalán látható: a G 9 337 kezdetű kód, 31/10/2022 lejárati idő.
Csak a jelölt tétel érintett a visszahívásban az értesítés alapján, más tételeknél nem kell figyelembe venni.

Azoknak a fogyasztóknak, akiknél megtalálható még ilyen termék, kérjük ne fogyasszák el. Az érintett termékeket semmisítsék meg vagy vigyék vissza az üzletbe, ahol miután a gyártási számsort ellenőrizték a tető oldalán, a termék eredeti vételárát visszatérítik számára.

További információért forduljon a Bonduelle Vevőszolgálatához: a 06 80 200 503-as telefonszámon hétfőtől 9.00-től 16.00 óráig.

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!"

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...