Újra menő a TAPÉTA a konyhában, ráadásul lemosható! Nézd, hogy festenek

Szeretnéd feldobni a konyha falát, de nem tudod, hogy? Adunk egy remek tippet: tapétázz!

Sokan azért nem gondolkodnak tapétában, mert tartanak tőle, hogy a főzés során keletkezett kosz és fröccsenések könnyen bepiszkolhatják a letapétázott falat. De van egy jó hírünk: ma már vannak könnyedén lemosható tapéták, amiket minden gond nélkül bevethetünk a konyhában.

Ráadásul nagyon otthonossá válik tőle a helyiség:

Nem szabad megijedni a harsány színektől és a mintáktól sem, hiszen a konyhabútor és a lakás többi helyisége remekül illeszkedik a trendhez.

Itt például a zöld szín remek összhangban él együtt mind a falon, mind a bútoron:

Ha nem szeretnéd a konyhát tapétázni, próbáld ki az étkezőben. A legunalmasabb helyiséget is feldobja:

Igazi kis kuckó a nagy családi étkezésekhez:

Minimalizmus egy kis bohém csavarral:

Egy kis vidámság a szürke hétköznapokba:

Nektek hogy tetszik a tapéta a konyhában? Ugye nem is olyan ijesztő?!

Ezeket is nézd meg:

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...