Újabb csomagolásmentes bolt nyílt, ahol még véletlenül sem találkozhatsz műanyaggal

A budai Fő utcában található  Ne pazarolj – zero waste shop and cafe kínálatában minden árut a saját edényeidbe, kimérve viheted haza.     

A XIII. kerületi Kresz Géza utcában található Ligeti Bolt után már a belbudaiak is vásárolhatnak egy olyan helyen, ahol nem előrecsomagolt termékeket lehet venni. A Fő utcában található Ne pazarolj – zero waste shop and cafe vásárlói vászonzsákokba, befőttesüvegekbe porciózhatják ki maguknak a különböző árukat. Ha nincsenek otthon ilyen tárolóeszközeink, náluk is beszerezhetjük ezeket, sőt ingyen elvihető befőttesüvegek is vannak a boltban.

Kimérhető szárazáru

A következő árukat szerezheted be a boltban:

  • tészták, lisztek, magok gabonák, pékáruk, hüvelyesek, édességek, műzlik

  • zöldségek, fűszerek

  • aszalványok, lekvárok, szörpök

  • olajok, ecetek, tejtermékek

  • háztartási eszközök

Vegyszerek

A kínálatban szerepelnek magyar, vegyszermentes citromok, nógrádi ínyencségek amelyek vegyszermentes alapanyagokból készültek és "csapra verhető" mosogatószer is.

Magyar citrom

A Ne pazarolj-ban nem csak elvitelre vehetünk alapanyagokat, de egy kávéra is beülhetünk ide.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Sütőtökkrémleves, ahogy még nem próbáltad

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...