Egy új szerep kedvéért kemény fogyókúrába fogott Jennifer Lopez

A fantasztikus formában lévő J.Lo egy új szerepért egy nagyon megszorító diétába kezdett, fontos volt, hogy egy új karaktert a lehető leghitelesebben tudjon eljátszani.

Nem véletlen, hogy Jennifer Lopez közel 50 évesen is ilyen bomba formában van: bár többször nyilatkozta, hogy egyébként is odafigyel arra, mit eszik, most egy szerep kedvéért durva diétába kezdett. A kulcsszó: semmi cukor, alig szénhidrát.

49 évesen nem sokan vállalnának el egy olyan szerepet, ahol sztriptíztáncosnőként kell táncolniuk a képernyőn – nem így Jennifer Lopez, aki nemhogy nem hátrált meg a kihívás elől, de még a nyakába is vett egy kifejezetten szigorú diétát, amit ráadásul a pasija, Alex Rodriguez is végigcsinált vele.

A színésznő egyébként sincs rossz formában, rendszeresen edz és egészségesen étkezik, pontosan ezért kellett most ilyen radikális diétába fognia. Az edzője szerint ugyanis ahhoz, hogy J.Lo súlya elinduljon lefelé, tovább kellett szigorítani az étrendjén, és még egy kicsit keményebben kellett edzenie, hogy az egyébként is terheléshez szokott szervezete észrevegye a változást. Éppen ezért a színésznő tíz napig minden cukrot kiiktatott az étrendjéből, és csak minimális mennyiségű szénhidrátot fogyasztott, ami saját bevallása szerint azért volt különösen nehéz számára, mert egyébként rengeteg egészséges szénhidrátot fogyaszt.

Nem csak a fejed fájdul meg, de olyan, mintha egy párhuzamos univerzumban élnél” – mondta el a The Ellen Show-ban. „Úgy érzed, nem vagy önmagad. Tanulságos megtapasztalni, hogy mennyire függünk a cukortól.

J.Lo azt is elárulta, hogy egy idő után könnyebb volt cukor nélkül élni, és a tíznapos cukorböjt után már nem is esett neki jól, amikor újra cukros ételt evett.

A színésznő ezúttal egy szerep kedvéért sanyargatta magát (egy új filmben fog sztriptíztáncosnőt játszani), de alapvetően senkinek nem ajánljuk az ilyen szélsőséges megszorításokon alapuló diétát – ahogy Jennifer Lopez is tanúsíthatja, nagyon kemény, és valószínűleg nem is túl egészséges megoldás a fogyásra.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

via

címlapfotó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...