Úgy kellett, mint egy falat kenyér: itt az avokádóstift!

Egy újabb problémára találtak megoldást. Dobd el a vajazókést és a kanalat, mert itt az avokádóstift!

Az avokádó egy nagyon népszerű superfood, főleg az Egyesült Államokban. Nem csoda, hiszen közel 20-féle vitamint és nyomelemet tartalmaz, de mielőtt túl sokat ennénk belőle, nem szabad megfeledkezni a környezetre gyakorolt káros hatásáról sem.

A fiatalok általában a szendvicsükre rakják az avokádót. Mi ezzel a probléma? Hogy az avokádót ki kell kanalazni, ami nehéz feladat is lehet, ha épp nem elég érett gyümölcsöt választunk. Ilyenkor elkenni is nehéz a szendvicsen.

Erre az "óriási problémára" találtak megoldást most az avokádóstifttel:

Az eszköz egy szükségtelen találmányokat gyűjtő oldalon tűnt fel. Mielőtt azt gondolnátok, hogy a találmánynak semmi haszna, olvassátok el ezt a cikket, amiben arról írtunk, hogy az emberek avokádótól szereznek sérüléseket. Nekik mindenképp jól jön az avokádóstift, ha épp pirítóst szeretnének enni.

Ezeket olvastad már?

via LADBible

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...