13 túrógombóc, ami a nagy hétvégi ebéd után is lazán legurul

Nincs olyan kiadós ebéd, amelynek a végére még ne férne oda egy tál túrógombóc: ezeket a légies labdacsokat tényleg bárhol, bármikor meg tudjuk enni. Jó sok porcukorral, még több tejföllel természetesen.

A hétvége ugyan alkalmasabb idő egy nagy adag túrógombóc elkészítésére, márcsak a rendelkezésre álló idő és az együtt étkező család jelenléte miatt is, persze ettől függetlenül nincs olyan nap, napszak vagy óra, amikor nemet bólogatnánk a felhívásra, ami mögött egy tál gőzölgő túrógombóc vár ránk. Az alábbi receptek mindegyike megér egy misét.

  1. 1.

    Habkönnyű túrógombóc

  2. 2.

    Túrógombóc 2.

  3. 3.

    Túrógombóc 9. - barackos

  4. 4.

    Citromos túrógombóc erdei gyümölcsszósszal

  5. 5.

    Mákos túrógombóc gyümölcsszósszal

  6. 6.

    Mákkal töltött túrógombóc vaníliasodóval

  7. 7.

    Túrógombóc piros gyümölcsszósszal

  8. 8.

    Meggyes túrógombóc

  9. 9.

    Fahéjjal szórt gyors túrógombóc

  10. 10.

    Túrógombóc Ágica konyhájából

  11. 11.

    Málnával töltött túrógombóc

  12. 12.

    Fehércsokis túrógombóc

  13. 13.

    Mákos túrógombóc lekvárral

Még több túrógombóc vár rád itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...