Egy trükk, aminek hála az ételhordó dobozod sosem színeződik majd el

Téged is irritál, hogy az összes műanyag ételhordód vállalhatatlan narancsos színben játszik, miután egyszer paradicsomszószt/pörköltet/curryt vittél benne magadnak ebédre? Előzd meg az elszíneződést!

Ha neked is tele a szekrényed elszíneződött, narancssárgás árnyalatokban játszó ételhordókkal, amelyek attól néznek ki ennyire viseltesen, mert egyszer-kétszer paradicsomszósz/curry/pörköltszaft érte a belsejüket, akkor most figyelj. A már meglevő foltok eltüntetését a cukor, mosogatószer, jég és víz négyese fogja megoldani, (cikkajánló oldalt), a megelőzést pedig egy új, a Redditen terjedő trükk segítségével oldjuk meg:

SPRICCELJ OLAJAT A MŰANYAG EDÉNYBE, MIELŐTT BELEPAKOLNÁD AZ EBÉDED!

A trükk logikusan hangzik, és egészen könnyen kivitelezhető, főleg, ha használunk sprayflakonos étolajat/olívaolajat - ami egyébként szuper hasznos találmány, mert segítségével az olaj egyenletesen oszlik el az ételen, és pazarolni sem fogunk. Szóval ruházzunk be egyre, és minden foltképző maradék elcsomagolása előtt fújjuk be olajjal a műanyag ételhordónk belsejét:

a felületen képződő bevonat megakadályozza az elszíneződést, sőt, az étel is gördülékenyebben csusszan majd a tányérunkra!

És sose feledjük, a maradékmentés csodás dolog:

Forrásunk volt.


Még több trükk erre:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek