Túl kevés vagy túl sok – A tökéletes trükk, amitől jól működik a SÓSZÓRÓ

Megtalálták a trükköt, amitől a só- és borsszórók tényleg csak annyi ízesítőt adnak ki magukból, amennyit mi szeretnénk.

Hol máshol, ha nem a TikTok videómegosztón jelent meg egy bejegyzés arról, hogyan érdemes használni a só- és borsszórót úgy, hogy éppen csak annyi ételízesítő jöjjön ki belőle, amennyi számunkra szükséges. Bár a trükk sajnos nem kompatibilis a világ minden sószórójával, ha recés a sótartónk alja, nyert ügyünk van az adagolást illetően!

@cody.93

How old were you when you learned the proper way to use a salt and pepper shaker? ##chef ##crazy ##learnontiktok ##lifehacks ##fyp ##foryou ##foryoupage

original sound - Cody

A TikTok-videó szerint csupán annyi a dolgunk, hogy a fejjel lefelé állított szóró recés alját egy másik szóró recés aljával kell körkörösen összeérinteni, így az adagolóból szépen, egyenletesen és folyamatosan jön majd a só (vagy a bors), nekünk pedig nem kell összevissza rázni a szórót addig, amíg teljesen el nem sózzuk az ételt.


Ezek a praktikák is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Vaníliás banánpuding

Az amerikai banana pudding elsősorban az USA déli államaiban közkedvelt, ott előszeretettel készítik családi, egyéb közösségi összejövetelekre. Igazán népszerűvé egy Magnolia Bakery ...

Túrórudi-szelet

Kedvenc magyar édességünk minden ízét magába kebelezte ez a krémes, édes süteményszelet. Szerencsére nem tartja meg őket magának, hanem a beléje harapókat kápráztatja a friss túró, ...

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...