Tóth Vera válaszol a képét és a bugyiját ért vádakra - élő adásban védte meg magát

Tóth Vera megvédte magát a Tv2 Mokka című műsorában - múlt héten ugyanis sokakat megosztó fotót közölt magáról, amelyen csupasz hassal, bugyiban pózol.

Múlt héten mi is beszámoltunk Vera azon fotójáról, amitInstagram-oldalán tett közzé, és ami a Nosalty kommentelőit is megosztotta. Kapott érte hideget, meleget, Ő is meg a bugyija is, így úgy döntött, élő szóban is megvédi magát és a fotóját a TV2 reggeli műsorában.

Mert elege van abból, hogy mindenki a földtől elrugaszkodott tökéletességű, filterezett, photoshoppolt modellekhez akar hasonlítani, és sose merné teljes vállszélességgel vállalni magát egy nyers, őszinte fotón. Ezt a gondolatot lovagolta meg Vera a múlt heti kép posztolásával, és most a műsorban is - szerinte fontos a társadalmi felelősségvállalás, hiszen ezzel is sokakat biztathat, bátoríthat.

"Nem kockás, nem szép, puklis is, rücskös is, felesleg is van rajta még bőven, de nekem öröm ez a has. Miért raktam ki ezt a fotót? Azokért a lányokért, fiúkért, akik nap mint nap a művi, természetességtől távol álló képeket kényszerülnek látni a világhálón...most megosztom a tökéletlenségemet, a béna, sittes pizsimben.

Attól még lehetek vonzó, lehetek díva. Tulajdonképpen ezért a tökéletlenségért én sokat melóztam és melózok a mai napig..." - írja a képe alatt.

A bugyiról pedig annyit árul el, hogy hála a filter nélküli fotónak és a rossz megvilágításnak, tulajdonképpen nem kivehető, hogy ez valójában egy szép kis franciabugyi - nem egy kopott alvósbugyi, ahogy sokan feltételezték.

Nagyon sokat tett azért, és igen, a műtét bevállalása is ide tartozik, hogy így nézzen ki, és az útnak koránt sincs vége - igaziból örökké tart, testét szüntelenül formálnia kell, és karban tartani, sportolnia.

Arról, hogy hogyan fogyott le Vera, korábban mi is írtunk, itt:

Közel 30 kg-ot fogyott Tóth Vera, most elmondja, hogyan!

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...