Tóth Vera Serényi Zsolt séffel főzött - ilyen, amikor az étel és a zene tökéletes harmóniában vannak

Mi kell egy hangulatos estéhez? Finom ételek, jó társaság, zene, és hozzájuk ízben illő italkülönlegességek - ez történt a Staropramen Ízművek Konyhastúdió eseményén. (x)

A Staropramen Ízművek Konyhastúdió nyár végi záróeseményének a Kert Bisztró adott otthont, ahol a már a kampány során bevált formula szerint az egyik házigazda, Serényi Zsolt főzte a vendégelőadó, Tóth Vera személye ihlette menüt, mialatt a zenei házigazda Delov Jávor és a Random Trip jammelt az énekesnővel. A korábbi randevúkhoz képest újdonság volt, hogy ezúttal a vendégek is belekóstolhattak, hogy milyen, amikor az étel és a zene tökéletes harmóniában vannak.

Malacságok és sör

Az est tematikája a disznótoros volt, amit Tóth Vera tapolcai kötődése ihletett, a fogásokhoz a vendégek pedig az ételekhez ízharmóniában leginkább illeszkedő Staropramen sört kóstolhatták.

Az előételként felszolgált különleges kis szendvicseken májas és véres hurka karikák, valamint malac rilettet tálaltak a házigazdák, a marinált vöröshagymával még különlegesebbé téve azt. A fogáshoz négyféle Staroprament: Premium-ot, Dark-ot, Granát-ot és Unflitered-et kóstolhattak azok, akik ezt a szeptember 5-i koraestét a Staropramen Ízművek Konyhastúdióban töltötték.

A programról

A vacsora kezdetén Tóth Vera és Jávor beszélgettek az ételekről, illetve arról, hogy miért is a disznótoros lett az est központi fogása. Ezt követően mindketten először fakanalat, majd mikrofont ragadtak és egy egyedi, kifejezetten az este ihlette koncerttel lepték meg a vendégeket.

A koncertet a főétel követte, ami frissen sült tócsni volt tejföllel, paradicsommal, salátával és kétféle sajttal megszórva valamint levesben főtt csirke, zöldségek és pirított disznóbőr salsa. Az ételhez a hozzá ízben legjobban illő Staropramen Granátot kínálták.

A titok a zene és az ízek tökéletes fúziója

A Staropramen az Ízművek Konyhastúdió kezdeményezéssel bemutatja, hogy a sör, a zene és a fogások hogyan reagálnak, milyen hatással vannak egymásra. A kampány mindenkit arra buzdít, hogy engedje szabadjára a kreativitását a konyhában, az elkészült ételt, pedig egy jó társaságban, egy korsó Staropramennel élvezzék. Az elkészült zenék, a teljes adásvideók, illetve a receptek a Staropramen Youtube-csatornáján és saját weboldalán érhetőek el.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Megérkezett az ünnepi asztal új sztárja: ez a bejgli tarolni...

Mivel már hazánkban is dubajicsoki-lázban ég mindenki, így várható volt, hogy az új slágertermék a karácsonyi édessségek sorát is megostromolja. Nem kellett sokáig várni, hogy megjelenjen a dubaji csokis szaloncukor és bejgli. Utóbbi pedig még a hagyományos ízeket is letarolhatja.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...